Źle przetworzony olej gastronomiczny może stanowić duże zagrożenie dla środowiska naturalnego. Dlatego prowadzimy działania pozwalające na bezpieczną utylizację tłuszczu.
Z uwagi na duże zapotrzebowanie swoje usługi świadczymy w kilku miastach województwa podkarpackiego m.in.: Rzeszowie, Mielcu, Przemyślu i Stalowej Woli.
Rzeszów: co zrobić ze starym olejem spożywczym?
Odbiór zużytego oleju gastronomicznego w Rzeszowie to profesjonalna usługa świadczona przez naszą firmę. W jej ramach skupiamy się na odpowiedzialnym gospodarowaniu tłuszczami wykorzystywanymi w branży gastronomicznej.
Należy mieć świadomość, że zużyty olej, jeżeli nie zostanie odpowiednio zagospodarowany, może stanowić zagrożenie dla środowiska. Co więcej, jego wyrzucanie do kanalizacji jest nie tylko nielegalne, ale także szkodliwe dla systemów rur.
Prowadzimy więc profesjonalne działania związane z bezpiecznym odbiorem oleju posmażalniczego w Rzeszowie, ułatwiając cały proces lokalom gastronomicznym generującym zużyty olej roślinny.
Mielec: jak zgłosić odbiór tłuszczy gastronomicznych?
Dla gastronomii działającej w okolicy świadczymy usługę odbioru zużytego oleju gastronomicznego. Mielec jest miastem, w którym proces zgłoszenia jest niezwykle prosty i efektywny.
Nasi specjaliści są przygotowani, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania i wątpliwości. Koordynują odbiór oleju w taki sposób, aby był on możliwie najdogodniejszy dla klienta.
Ważne jest, aby przedsiębiorstwa z branży gastronomicznej miały świadomość odpowiedzialnego postępowania z zużytymi tłuszczami i korzystały ze specjalistycznych usług w tej dziedzinie – takich, jak nasze.
Co zrobić ze zużytym olejem spożywczym w Przemyślu?
Jako firma działamy aktywnie na rzecz odpowiedniego gospodarowania tłuszczami używanymi w lokalach i firmach gastronomicznych. Świadczymy usługi odbioru zużytego oleju gastronomicznego w Przemyślu, dbając o to, aby proces ten był nie tylko efektywny, ale także bezpieczny dla środowiska.
Współpracujemy z licznymi restauracjami, barami oraz innymi punktami gastronomicznymi, zapewniając im profesjonalne wsparcie w zakresie utylizacji zużytego oleju.
Stalowa Wola: jak wygląda utylizacja oleju gastronomicznego?
Odbiór zużytego oleju gastronomicznego w Stalowej Woli rozpoczyna się od zgłoszenia klienta, a kończy na odpowiedniej utylizacji odpadu. Dzięki nowoczesnym technologiom oraz pracy wysoko wykwalifikowanego personelu jesteśmy w stanie zagwarantować, że tłuszcze są przetwarzane w sposób zgodny z obowiązującymi przepisami, a także etyką biznesową.
Opiekun województwa – Dział Zakupów
Barbara Dobrut
515 053 203
bdobrut@euro-eko-polska.pl
Opiekun województwa – Dział Logistyki
Paulina Gil
519 309 384
pgil@euro-eko-polska.pl